LOGGA IN

Inget konto? Registrera här

BLOGGAR

Elin Hagerlinds blogg

Frida och Sakarias

Läs mer

Henrik Erikssons blogg

Bright lights late nights - The Speakeasies' Swing Band

Läs mer

Så funkar anmälan

Intresseanmälan

Intresseanmälan innebär att du automatiskt får information när kursanmälan öppnar. Däremot har du inte bundit dig till någonting. Inte heller har vi reserverat någon plats eller gett dig någon förtur i och med intresseanmälan.

Öppen anmälan

I början av anmälningsperioden har vi öppen anmälan. Alla som anmäler sig under perioden för öppen anmälan har samma möjlighet att få en plats på kursen oavsett om anmälan sker första eller sista dagen. Om kurserna skulle bli överfulla redan under denna period eller om det är stor snedfördelning mellan följare och förare tillämpas lottning. Bekräftelse om du har fått en plats på kursen eller inte kommer först när öppen anmälan har stängt.

Direktanmälan

Efter perioden med öppen anmälan tar anmälan med turordning vid. Alla nya anmälningar placeras direkt i kö.

Efteranmälan

Några dagar innan kursstart alternativt efter kursstart tar efteranmälan vid. Du kan anmäla dig under denna tid men administration av anmälan sker i mån av tid. Antagning sker i mån av plats.

Avanmälan

Innan du fått ditt antagningsbesked kan du avanmäla dig från kursen. Det gör du själv genom att skapa ett swingwebkonto (läs om hur du gör det på webbplatsen). Sen loggar du in på swingweb.se och under Mina sidor -> Anmälningar hittar du en lista med kurser du anmält dig till. Längst till höger i den listan kan du avanmäla dig från kurser. Om du ångrar dig efter du blivit antagen gäller villkoren.

Bekräftelse

Du som anmält dig under öppen anmälan kommer strax efter att denna är stängd få ett besked om du har fått en plats eller är placerad i kö. Under perioden för direktanmälan skickas bekräftelse om kursplats ut kontinuerligt allt eftersom nya anmälningar kommer in. Om du har placerats i kö kan du komma att antas i nära anslutning till kursstart. Så länge du inte är antagen kan du avanmäla dig, läs mer under "Avanmälan" ovan.

Anmälan som singel eller i par

Om ni anmäler er i par så betyder det att antingen ni båda eller ingen av er kommer med på kursen. Så länge en kurs inte blir full har alla som anmält sig som par en garanterad plats. Däremot går inte par före på något annat sätt. Under perioden för öppen anmälan går det bra att anmäla sig i par med en person som redan anmält sig som singel. Vid perioden för anmälan med turordning går det också såvida inte personen ifråga redan parats ihop med någon annan singel.

Om en av er avanmäler sig eller hoppar av efter antagning har skett räknas den andra personen i paret som singel.

ad

nyhetsbrev
dans i Uppsala
vilka skor passar bäst för dans