LOGGA IN

BLOGGAR

Elin Hagerlinds blogg

Frida och Sakarias

Läs mer

Henrik Erikssons blogg

Bright lights late nights - The Speakeasies' Swing Band

Läs mer

swingkatten

Välkommen till Swingkatten

Swingkatten är en förening i Uppsala för swing, lindy hop, jitterbug, stepp, balboa, boogie woogie, västafrikansk dans, charleston, blues och annan dans. Vi arrangerar danskurser, danskvällar och shower.

ad

Uppförandekod

Vi vill att alla ska må bra och trivas på Swingkattens dansevenemang. Därför har styrelsen tagit fram denna Uppförandekod som ni alla gärna får ta del av.

Klicka på länken för att läsa hela uppförandekoden!

Parkdans sommaren 2019

Tisdagen den 28:e maj drar vi igång utomhussäsongen med socialdans i Lindy Hop på Danspaviljongen i Stadsparken klockan 19:00-21:30. Vi fortsätter sedan att dansa utomhus varje tisdag under juni, juli och augusti. Välkommen att dansa till skön swingmusik och umgås med andra glada dansare. Varför inte börja kvällen med en picknick i parken?

Förutom socialdans blir det även ett fullspäckat schema med prova-på i Swingkattens olika danser och olika workshops för mer vana dansare. Samtliga workshops är klockan 18:00-19:00.

Träning

Alla medlemmar är välkomna att träna på Vaksalaskolan tisdagar kl 18.00 till 20.00 (kl 18.00 till 19.00 är det nybörjarrepetition under kursterminen) och torsdagar kl 20.00 till 22.00. Stäm gärna träff med någon att träna med påCat'seller vår facebook-grupp och dyk upp!
Nu är träningssidan även uppdaterad med information om balboaträning samt om bluesträning. Klicka på rubriken för mer info!

nyhetsbrev
dans i Uppsala
vilka skor passar bäst för dans